Author Topic: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen  (Read 1856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Z48LT1

  • Posts: 80
  • My excuse is I never expected to be caught.
When I click on the thread topic: Post your DIY MFT Guide Rail Support Brackets
Started by Francis_Beland in Festool Jigs and Tool Enhancements, I am taken to a blank screen. 

Anyone else?

Any suggestions?

TIA - Gary

Offline Z48LT1

  • Posts: 80
  • My excuse is I never expected to be caught.
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #1 on: March 30, 2020, 07:49 PM »
Here is a link to the blank page. 

Is it blank for you, too?

Cheers, Gary

Offline Svar

  • Posts: 2194
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #2 on: March 30, 2020, 10:56 PM »

Offline Max Fracas

  • Posts: 123
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #3 on: March 30, 2020, 11:51 PM »
Yes.  Blank for me as well.  Thanks for raising the issue.

Offline SRSemenza

  • Global Moderator
  • *
  • Posts: 9326
  • Finger Lakes Region, NY State , USA
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #4 on: March 30, 2020, 11:55 PM »
Guys,

   I don't know what's up with that. Probably some sort of glitch or corruption.

Seth

Offline Don T

  • Posts: 1980
  • Phoenix, Az
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #5 on: March 31, 2020, 12:45 AM »
Blank for me also. It happened to me on another post yesterday also.
RO150, C12, DF 500 Q, CT33, TS75, MFT3, Kapex 120, MFT3/Kapex, MFK 700, RO 90, ETS150/3, CT22, Centrotec Installers Kit, Parallel Guides & Ext, Carvex, OF1400, LR32 Set, MFS400 w/700 rails, KA UG Set, First Aid Kit, RTS 400 EQ, Vecturo OS400 Set, CT Wings, CT Drill Guide, Pro 5, CXS, C18, HL850, Vac Sys set

Offline Mr_Mod

  • Posts: 81
Re: Clicking a specific thread Topic brings up a Blank Screen
« Reply #6 on: March 31, 2020, 06:21 AM »
That thread has been like it for nearly a year now, something really stange

https://www.festoolownersgroup.com/festool-jigs-tool-enhancements/unable-to-open-thread/msg582261/#msg582261

try this link to see the posts within that thread.