Festool Owners Group

FESTOOL DISCUSSIONS => Ask Festool => Topic started by: Peter Durand on March 07, 2015, 10:09 AM

Title: sending PM
Post by: Peter Durand on March 07, 2015, 10:09 AM
Hi Shane,

I am having trouble sending a PM to Dave Askew for an order of two of his "mustaches" for the Kapex.

Bringing up the message area, I cannot post his name in the TO box. It appears under it with a red X beside it.

There has been no reply and I cannot find a copy of it, as in "sent messages" so I am assuming that it did not go through.

Am I doing something wrong?

Cheers,

Peter
Title: Re: sending PM
Post by: Peter Halle on March 07, 2015, 10:22 AM
I think that Shane is absent from the forum right now.  It sounds like it is working correctly.  If you want to keep a copy of sent PM's you need to make that selection in your profile otherwise you will not have a record.

That little red box is for taking someone of off a message.

Peter
Title: Re: sending PM
Post by: Festool USA on March 09, 2015, 12:05 AM
Sorry for the delayed response. Like Peter said, it sounds like what you are seeing is normal. When you add someone as a recipient on a PM, their name appears below the To: box. The red "X" beside it is to remove them if you unintentionally add someone.

Shane
Title: Re: sending PM
Post by: Claimdude on March 09, 2015, 09:12 AM
I have sent two PMs to Dave since early last week with no response. I have about decided to buy the saw stache from FastCap and make it myself.

Jack

Dave,

If you see this please let me know you have my order.

Hi Shane,

I am having trouble sending a PM to Dave Askew for an order of two of his "mustaches" for the Kapex.

Bringing up the message area, I cannot post his name in the TO box. It appears under it with a red X beside it.

There has been no reply and I cannot find a copy of it, as in "sent messages" so I am assuming that it did not go through.

Am I doing something wrong?

Cheers,

Peter