Having trouble with your Festool power tool? Well, we're here to help you. Before posting to the forum, give us a chance to diagnose and resolve your issue. In the U.S. and Canada, call us toll-free at 888-337-8600 on Monday-Friday between 8a-5p EST or contact us via email at service@festoolusa.com. For other countries, please visit http://www.festool.com for contact information for your local Festool service department.

Author Topic: Recon TS55 w/o Rail?  (Read 3110 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NVA_WW

  • Posts: 261
Recon TS55 w/o Rail?
« on: January 23, 2011, 10:21 PM »
Shane - I'm interested in purchasing the reconditioned TS55 (20% off), but I would prefer to get it without the rail since I already have a TS75.  Is it an option to purchase the saw without the rail at an even further discount?  Thanks for the help.

Festool USA does not pre-approve the contents of this website nor endorse the application or use of any Festool product in any way other than in the manner described in the Festool Instruction Manual. To reduce the risk of serious injury and/or damage to your Festool product, always read, understand and follow all warnings and instructions in your Festool product's Instruction Manual. Although Festool strives for accuracy in the website material, the website may contain inaccuracies. Festool makes no representations about the accuracy, reliability, completeness or timeliness of the material on this website or about the results to be obtained from using the website. Festool and its affiliates cannot be responsible for improper postings or your reliance on the website's material. Your use of any material contained on this website is entirely at your own risk. The content contained on this site is provided for informational purposes only and does not constitute professional advice.


Offline Festool USA

  • Festool USA Employee
    FOG Administrator
  • *
  • Posts: 8429
    • Festool USA
Re: Recon TS55 w/o Rail?
« Reply #1 on: January 23, 2011, 10:24 PM »
We don't sell the saws without rails. I understand where you're coming from on this, but I don't think it's an option. Even if you got it with the rail, who can have enough rails?!  [blink] And, if you REALLY don't want it, I'm sure one of our members here would be anxious to take it off your hands for a reasonable price.

Offline NVA_WW

  • Posts: 261
Re: Recon TS55 w/o Rail?
« Reply #2 on: January 23, 2011, 10:30 PM »
Are the rails used?  If so, is the splinterguard used as well?  I already have 3 55" rails, so I wouldn't need any more.  How about the option to change the rail to another size?  You have my wheels spinning now.  Thanks.

Offline Festool USA

  • Festool USA Employee
    FOG Administrator
  • *
  • Posts: 8429
    • Festool USA
Re: Recon TS55 w/o Rail?
« Reply #3 on: January 23, 2011, 10:49 PM »
Let me check on both of those and let you know. I don't want to run the chance of giving you the wrong answer. I'll get back to you on this tomorrow.

Offline NVA_WW

  • Posts: 261
Re: Recon TS55 w/o Rail?
« Reply #4 on: January 23, 2011, 10:50 PM »
You Da Man!  Thanks, now I can go to sleep and dream of Festool . . .

Offline Festool USA

  • Festool USA Employee
    FOG Administrator
  • *
  • Posts: 8429
    • Festool USA
Re: Recon TS55 w/o Rail?
« Reply #5 on: January 24, 2011, 09:20 AM »
Are the rails used?  If so, is the splinterguard used as well?

The rails may have been used. However, I have been told that they all have new splinterguards, which I figured would be the case.

As for selling saws without rails, we're not going to be able to do that. Everything is already set up to ship them as a set.